1-0 Anders Nilsson (Gustav Lindquist) 28 min
2-1 Anders Nilsson (Gustav Lindquist) 40 min
3-1 Gustav Lindquist (Johan Revesz) 43 min
4-1 Gustav Lindquist (Sebastian Lindahl) 51 min
5-3 Sebastian Lindahl (Gustav Lindquist) 80 min

Varningar
Kaj Nurmi 34 min
Victor Larsson 79 min

ÖT Smygehuk spelade sin 12:e raka match utan förlust när man hemmaslog Simrishamn. Dagen innan hade Anderslöv gjort sitt när man slog Sjöbo med 2-1 så nu var det "bara" för ÖT Smygehuk att spela sina kort rätt och vinna mot Simrishamn. Målvakten Anders Ohlsson insjuknade på morgonen och Izzettin Adigüzel fick göra riktig debut i målet. Matchen skulle i stort handla om en hemmaspelare som var inblandad i hemmalagets alla 5 mål nämligen Gustav Lindquist. I den 3:e minuten slår Johan Revesz en fin hörna som Nicklas Mattsson är på vippen att nicka i mål. I den 5:e minuten testar duktige Gustav Lindquist ett skott från 25 meter som målvakten med nöd och näppe lyckas tippa ut till hörna. I den 28:e minuten kommer så utdelningen. Gustav Lindquist slår en perfekt hörna mot bortre stolpen där Anders Nilsson dyker upp och från nära håll nickar in 1-0. Det var Anders 19:e seriemål i år. I den 31:a minuten slår Simrishamn en bra frispark som nickas i ribban. I den 32:a minuten kommer också kvitteringen till 1-1 då ett nytt inlägg mot bortre delen av straffområdet når en omarkerad spelare som kan raka in bollen i mål. I den 40:e minuten spelar inbytte Sebastian Lindahl fram bollen till Gustav Lindquist på vänsterkanten och Gustav slår ett perfket inlägg mot bortre där Anders Nilsson elegant tar ner bollen och bombar in ledningsmålet för hemmalaget till 2-1. Det var Anders 20:e seriemål i år. I den 41:a minuten spelar Mattias Jönsson in bollen i Simrishamns straffområde till Sebastian Lindahl som elegant vänder bort sin försvarare och blir fri men Sebastians avslut smiter utanför stolpen. I den 43:e minuten spelar Kaj Nurmi ut bollen på vänsterkanten där vänsterbacken Johan Revesz kommer framstormande och Johan ser Gustav Lindquist mitt framför mål och Johans inlägg når Gustavs panna och så har vi 3-1. Det var Gustavs 1:a seriemål i år. I den 51:a minuten vänder Sebastian Lindahl bort två försvarare och tar sig ner till kortlinjen där han tittar upp och spelar bollen snett bakåt till Gustav Lindquist som enkelt kan bredsida in 4-1. Det var Gustavs 2:a seriemål i år. Avgjort nu? Nä, inte riktigt. I den 69:e minuten hakar Robin Liljegren upp en Simrishamnspelare i ÖT Smygehuks straffområde och domaren pekar på straffpunkten. Straffskytten sätter bollen i nät och det är 4-2. I den 79:e minuten tänds hoppet ytterliggare för bortalaget då en frispark lyfts in mot ÖT Smygehuks mål och en anfallare från nära håll kan nicka in 4-3. Bara minuten efter Simrishamns reducering, alltså i den 80:e minuten frispelas Sebastian Lindahl av utmärkte Gustav Lindquist och ensam med målvakten sätter Sebastian dit 5-3 vilket också blir slutresultatet. Det var Sebastians 4:e seriemål i år. Matchens spelare var utan tvekan Gustav Lindquist som svarade för 2 mål och 3 assists. I nästa match väntar Sövestads IF på bortaplan på lördagen den 25:e september klockan 15:00.